INFORMATII TELEFONICE - Tel: 0764.386.004 - Luni-Vineri 10.30-19.00  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Retururi

Conditii de retur. Returnarea produselor

  Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri si  produse pentru igiena intima.

 
–   Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate, intacte, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Costurile de transport a retururilor sunt achitate de catre client conform OUG 34/2014.


Nu se pot returna: 
•    Produse care au fost desfacute.
•    Produse care au fost testate sau utilizate.
•    Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
•    Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile lucratoare de la receptia acestuia si poate viza solicitarea sumei de bani inapoi intr-un cont bancar al acestuia. Valoarea in bani returnata se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Atunci cand clientul doreste schimbarea produsului, tot in sarcina sa va cadea si plata retrimiterii coletului cu produsul schimbat. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la retur..


      Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

      Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.


      La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie; sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.


Daca produsul returnat este desfacut, deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.  Aceste conditii sunt specifice tuturor produselor cosmetice, intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar in momentul utilizarii/testarii lor , apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului unei altei persoane.     Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti prin e-mail la adresa comenzi.misslady@gmail.com sau la telefon 0764.386.0040732.223.191, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul, specificand numarul de comanda (este necesar sa trimiteti prin email o cerere scrisa prin care ne instiintati de dorinta dvs. de a returna produsul). Produsul se poate trimite prin curier in colet simplu, fara taxa de retur la adresa noastra din Sos Colentina 26, Bloc.64, Ap.211 - Bucuresti - ROMANIA

      In momentul primirii se va analiza daca produsul si-a pastrat forma intacta urmand a fi informat de hotararea luata in acest sens in vederea stabilirii modalitatii de returnare contravaloare sau inlocuire produs.

      Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou si este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

      Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o cat mai mare grija acestui aspect pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

      Persoanele juridice sau persoanele care se supun unor conditii speciale de discount vor putea returna produsele doar achitand o taxa de restocare in cuantum de 20% din valoarea ce se doreste a fi returnata. 

     Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact de pe site-ul miss-lady.ro

     

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  
  

  

Parerile clientilor

 

Totul a fost OK. Succes!

Florentina Sandu (Constanta)

Vezi mai multe marturii