INFORMATII TELEFONICE - Tel: 0764.386.004 - Luni-Vineri 10.30-19.00  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Retururi

Conditii de retur. Returnarea produselor

  Produse pentru ingrijirea personala, cosmetice, parfumuri si  produse pentru igiena intima.

 
–   Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate, intacte, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Costurile de transport a retururilor sunt achitate de catre client conform OUG 34/2014.

 


Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile lucratoare de la receptia acestuia si poate viza solicitarea sumei de bani inapoi intr-un cont bancar al acestuia. Valoarea in bani returnata se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Atunci cand clientul doreste schimbarea produsului, tot in sarcina sa va cadea si plata retrimiterii coletului cu produsul schimbat. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur.

 De obicei returnarea banilor se face in aproximativ 14 zile lucratoare.

      Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

      Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.


      La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie; sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

     Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti prin e-mail la adresa comenzi.misslady@gmail.com sau la telefon 0732.223.191, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul, specificand numarul de comanda (este necesar sa trimiteti prin fax sau email o cerere scrisa prin care ne instiintati de dorinta dvs. de a returna produsul). Produsul se poate trimite prin curier in colet simplu, fara taxa de retur la adresa noastra din Sos Colentina 26, Bloc.64, Ap.211 - Bucuresti - ROMANIA

      In momentul primirii se va analiza daca produsul si-a pastrat forma intacta urmand a fi informat de hotararea luata in acest sens in vederea stabilirii modalitatii de returnare contravaloare sau inlocuire produs.

      Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou si este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

      Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o cat mai mare grija acestui aspect pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

      Persoanele juridice sau persoanele care se supun unor conditii speciale de discount vor putea returna produsele doar achitand o taxa de restocare in cuantum de 20% din valoarea ce se doreste a fi returnata. 

     Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact de pe site-ul miss-lady.ro

     Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

     -  Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

     - Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă.

  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
  

  

Parerile clientilor

 

Recomand cu drag! Voi reveni cu siguranță!

Anca (Iasi)

Vezi mai multe marturii