Despre noi

Bine ai venit in lumea produselor de machiaj si a cosmeticelor!

Cine suntem?

Miss-Lady.ro este un magazin online de produse cosmetice cu sediul in Romania, care se ocupa cu comercializarea produselor de make-up si a produselor cosmetice de calitate la preturi mici.

Scopul nostru este sa oferim produse de calitate clientilor nostri, atat persoanelor fizice, make-up artistilor cat si persoanelor juridice.

Suntem o echipa tanara, o echipa profesionista care suntem la dispozitia ta si care lucram de multi ani in domeniul cosmeticelor si al frumusetii .

Pentru ca esti deja frumoasa, suntem aici doar ca sa iti oferim acele produse cosmetice care sa te puna in valoare si pe care ti le doresti. 

MissLady este un magazin online de produse cosmetice, make-up, parfumuri si ingrijire corporala deschis in vara anului 2012.

Noi sprijinim frumusetea si avem incredere in stilul tau.

Misiunea noastra

Scopul nostru este de a-ti oferi produse cosmetice de inalta calitate la preturi accesibile,  la un click distanta. Suntem mereu atenti atunci cand vine vorba despre nevoile si asteptarile tale. 

Am reusit inca de la inceput sa comercializam pe site numai produse originale. Am indeplinit cu succes asteptarile si nevoile clientilor nostri in toti acesti ani si vom face tot posibilul sa nu te dezamagim nici pe tine.

Ne dorim sa:

  • Iti oferim mereu cele mai bune produse cosmetice, deoarece stim ca tu ai incredere in noi si nu dorim sa te dezamagim;
  • Avem preturi mici, competitive, sa gasesti la noi produsele care te intereseaza si sa diversificam constant gama de produse, pentru ca tu sa ai de unde alege.
  • Fim prezenti aici pentru tine si sa iti oferim sfaturi si informatii utile din domeniul cosmeticelor;
  • Livram produsele in timp util catre tine si sa avem o comunicare constanta despre comanda ta.

Pentru toate acestea exista MissLady.ro, magazinul tau online de ingrijire si frumusete.


Cum ne poti contacta?

Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi cu incredere. Echipa noastra iti sta la dispozitie de Luni pana Vineri.

Ne poti contacta pe email la comenzi@misslady.ro sau la numarul de telefon 0764.386.004


Datele noastre de contact:

S.C. MIG MAG ONLINE S.R.L.

CAEN 4791: Comert cu amanuntul prin internet;
Cod unic de inregistrare: 29649112;
Nr. Reg. Comertului: J40/1140/2012;

Cont bancar RON: RO22 BTRL 0440 1202 A476 92XX;
Banca: Transilvania, Sucursala D-na Ghica, Sector 2, Bucuresti