Transport si livrare

LIVRAREA PRODUSELOR


Magazinul Miss-Lady.ro livreaza produse cosmetice pe intreg teritoriul Romaniei.

Din momentul in care predam coletul curierului, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp , prin firmele de curierat agreate.

Nu se taxeaza km suplimentari! 

Toate Produsele cosmetice si parfumurile comercializate pe site-ul www.miss-lady.ro sunt absolut ORIGINALE, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

 

Livrarea produselor se face doar prin firme de curierat. Nu se fac expedieri prin posta sau prin alte mijloace. 


 TARIFE EXPEDIERE Colete:

  

12 Ron  - Tarif livrare curier doar in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6;

18 Ron - Tarif livrare curier in tara ( inclusiv in judetul Ilfov).

 

Valoarea minima a comenzii pe site-ul nostru este de 30 Ron (fara taxa de transport).

 

 Pentru ca ne dorim si ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare prin curier, cu urmatoarele tarife:


  • Livrarea produselor in Bucuresti. Se face GRATUIT daca valoarea produselor din comanda depaseste 150 Ron. Daca valoarea comenzii este sub 150 Ron se va percepe o taxa de transport de 12 Ron.


  • Livrarea produselor in Tara si in Judetul Ilfov. Se face GRATUIT daca valoarea produselor din comanda depaseste 200 Ron. Daca valoarea comenzii este sub 200 Ron se va percepe o taxa de transport de 18 lei, indiferent de localitate.

 

Taxele de transport sunt fixe, indiferent de km suplimentari care se parcurg de catre curier pentru livrarea in afara retelei sau de cate kilograme cantareste coletul. Diferenta pentru kilometrii suplimentari sau pentru kilograme suplimentare sunt suportate de catre Miss-Lady.ro.

 

Livrarea coletului se va face la adresa solicitata de client. In situatia in care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fiu sunat de curier inainte de livrare ", va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.