Transport si livrare

LIVRAREA PRODUSELORMagazinul Miss-Lady.ro livreaza produse cosmetice pe intreg teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor se face conform optiunii Dumneavoastra in momentul lansarii comenzii.

 

Din momentul in care predam coletul curieruluicomanda ta cu produsele dorite va ajunge la tine in 1 - 3 zile lucratoare , in functie de localitate.

 

NU AVEM TARIFE PENTRU KM SUPLIMENTARI !


Produsele cosmetice si parfumurile comandate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.miss-lady.ro sunt absolut ORIGINALE, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

 

Livrarea produselor se face prin firma de curierat. Nu se fac expedieri prin posta sau prin alte mijloace.  TARIFE EXPEDIERE Colete:

  

10,00 lei  - Tarif livrare curier in Bucuresti ( fara judetul Ilfov)


15,99 lei - Tarif livrare curier in tara

 

Valoarea minima a comenzii pe site-ul nostru este de 20 ron (fara taxa de transport).

 

  Pentru ca ne dorim si ne asiguram ca vei primi in cel mai scurt timp comanda ta, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare prin curier, cu urmatoarele tarife:


  • Livrarea produselor in Bucuresti se face GRATUIT daca valoarea produsului (produselor) depaseste 150 Lei. Daca valoarea comenzii este sub 150 Lei se va percepe o taxa de transport de 10 lei.


  • Livrarea produselor in Tara se face GRATUIT daca valoarea produsului (produselor) depaseste 200 Lei. Daca valoarea comenzii este sub 200 Lei se va percepe o taxa de transport de 15.99 lei, indiferent de localitatea unde doriti primirea coletului de la noi.

 

Taxele de transport sunt fixe, indiferent de km suplimentari care se parcurg pentru livrarea in afara retelei sau de cate kilograme cantareste coletul. Taxele pentru kilometrii suplimentari sau pentru kilograme suplimentare sunt suportate de catre Miss-Lady.ro.

 

Livrarea coletului se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat. In situatia in care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fiu sunat de curier inainte de livrare" sau "ma duc la sediul curierului pentru ridicare", etc, va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.